pay people to do your homework

BOOSTER PRO2

BOOSTER PRO2

Το Booster Pro2 είναι ένα «πιστόλι μασάζ», μια συσκευή που εφαρμόζει κρουστικά κύματα – δονήσεις – και έχει σχεδιαστεί για γρήγορη αποκατάσταση, μειώνοντας την κόπωση και αντιμετωπίζοντας μια σειρά μυικών πόνων και τραυματισμών. Η κρουστική θεραπεία είναι ιδανική για αθλητές, όσους είναι σωματικά δραστήριοι ή υποφέρουν από δύσκαμπτους και καταπονημένους μύες. Το Booster Pro2 είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να το εφαρμόσει στον εαυτό του – στον μυϊκό ιστό – και να ανακουφίσει τον πόνο ή να χαλαρώσει σφιχτούς μύες.

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ BOOSTER PRO2 ?

Η κρουστική θεραπεία, γνωστή και ως θεραπεία νευρομυϊκών κραδασμών, χρησιμοποιεί παλμούς πίεσης σε μια συγκεντρωμένη περιοχή για τη θεραπεία τραυματισμών του μυοσκελετικού ιστού. Μπορεί να απελευθερώσει μυϊκούς σπασμούς, να ενισχύσει τη ροή του αίματος, να ανακουφίσει από τον πόνο και εν τέλη να βελτιώσει τη λειτουργία και εύρος της κίνησης.

Η θεραπεία με νευρομυϊκές δονήσεις διαφέρει από το παραδοσιακό μασάζ γιατί μπορεί να επιφέρει την απευαισθητοποίηση της γύρω περιοχής ενός καταπονημένου μυός μέσω των κρουστικών κυμάτων. Η καταπραϋντική λειτουργία επί του μυϊκού ιστού καθιστά δυνατή την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου μυϊκού τραυματισμού με λιγότερο έντονο πόνο και δυσφορία, παρέχοντας έτσι ανακούφιση. Επιπλέον, με το παραδοσιακό μασάζ με τα χέρια, μπορεί να μην είναι πάντα εύκολη η διείσδυση στον μυϊκό ιστό στο βάθος που εμφανίζεται το πρόβλημα μη αντιμετωπίζοντας έτσι το θέμα αποτελεσματικά.

Τα πλεονεκτήματα από τη χρήση της κρουστικής θεραπείας με το Booster Pro2 είναι:

 • Χαλαρώνει σφιχτούς μυς, αυξάνοντας έτσι τη μυική ευκαμψία και ευκινησία.
 • Επιταχύνει το χρόνο προθέρμανσης.
 • Βοηθά στην απομάκρυνση του γαλακτικού οξέος από τους μυς και μειώνει την κόπωση.
 • Μπορεί να «σπάσει» τον ουλώδη ιστό σε τραυματισμένο μυ και να επιταχύνει έτσι την αποκατάσταση του τραυματισμού.
 • Μειώνει τους μυϊκούς πόνους.
 • Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και την κατανομή οξυγόνου.
 • Κερδίζετε χρόνο σε σχέση με το παραδοσιακό μασάζ (η συνεδρία διαρκεί λιγότερο) και επωφελειθείτε όταν ο μασέρ σας δεν είναι διαθέσιμος.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Συνίσταται η εφαρμογή 10-20 λεπτά ανά συνεδρία κάθε δεύτερη μέρα ή μετά από δύσκολες προπονήσεις. Να ακούτε πάντα το σώμα ή τις συμβουλές από προπονητές ή επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής.

Για τη θεραπεία του πόνου ή μυικών τραυματισμών συνιστούμε τα ακόλουθα βήματα:

 1. Εντοπίστε το σημείο ενεργοποίησης του πόνου
 2. Μην τοποθετείτε το πιστόλι μασάζ απευθείας σε αυτόν τον πόνο ή τραυματισμένο σημείο. Ανάλογα με το σημείο επιλέξτε τη σωστή κεφαλή προκειμένου να φτάσετε με ακρίβεια και σε βάθος στον μυϊκό ιστό
 3. Ξεκινήστε 20cm μακριά από αυτό το σημείο και μετακινήστε την κεφαλή αργά και απαλά προς το σημείο που έχετε εντοπίσει. Επιλέξτε την επιθυμητή ένταση και πατήστε τη σκανδάλη για 15-20 δευτερόλεπτα

BOOSTER PRO2 – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ασύρματη συσκευή που εφαρμόζει κρουστικά κύματα 12mm
 • Διαθέτει 9 ταχύτητες
 • 5 διαφορετικές κεφαλές για καλύτερη στόχευση και εφαρμογή
 • Συχνόυητα δονήσεων από 1800 έως 3400 / λεπτό
 • Σιωπηλή λειτουργία
 • Τροφοδοτείται από μια μπαταρία 24V που διαρκεί 3,5 – 4 ώρες
 • Είναι ελαφρύ (βάρος 1kg) και έρχεται με μια εύχρηστη θήκη μεταφοράς για να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Σημαντικό: Μην υπερβάλετε. Ακούτε πάντα το σώμα σας και ακολουθήστε τις συμβουλές του φυσικοθεραπευτή ή του γιατρού που σας παρακολουθεί.